Ne-am unit forțele !
IT Learning + Dr.Excel = Love ❤️

Vezi Recomandarea Microsoft

7 zile într-o săptămână,
7 motive să ne suni.

Tel / Whatsapp 0787.692.238

Unde susținem cursurile?

Varianta 1: Live Online, cu instructor (webinar).

O metodă actuală și eficientă de livrare a cursurilor, bazată pe conceptul "Distance Learning". adică online, de la distanță, ca să nu trebuiască să dai banii pe benzină sau avion. Ne folosim, desigur, de frumusețea tehnologiei pentru a instrui oamenii: Zoom, Teams, Google Meet, Skype, Webex etc

Avantaje

Cel evident: nu te deplasezi în locația de instruire. Ai confortul propriului cămin sau, ca să nu te deranjeze copiii, al propriului birou.
Cel mai puțin evident, dar la fel de important: la terminarea sesiunii de instruire, primesti cursul înregistrat, pe care îl poti revedea oricând simți nevoia unui refresh de bun-augur.
Vreau Curs Live online

Varianta 2: Cursuri cu prezență fizică, cu instructor

Clasic și sănătos. Cursurile sunt ținute la sediul nostru din București (unde avem cafea bună) sau la sediul firmei dvs., oriunde în țară (unde sperăm că aveți cafea bună).

Avantaje

Interacțiunea directă dintre trainer și cursant. Biții și pixelii nu vor înlocui niciodată limbajul non-verbal sau oftatul în fața muncii frumoase.
Inspirația și motivația pe care ți le extragi din lucrul direct cu instructorul.
Vreau Curs Live, cu prezenta fizica

Varianta 3: E-LEARNING VIDEO, lecții înregistrate în studio profesional

Ai acces GRATUIT, de-acum și până la sfârșitul Timpului, la cursurile e-learning video (inregistrate), daca te inscrii la unul din cursurile noastre LIVE, cu instructor.

Însă dacă nu vrei să participi la un curs LIVE (cu instructor), poți să înveți și singur dacă achiziționezi SEPARAT acces imediat la cele peste 1.200 lecții video de Excel, Word, Powerpoint, VBA, Access, Windows și cel mai nou curs, Power BI.

Cursurile e-learning sunt disponibile 24 de ore din 24, 7 zile din 7, de oricâte ori doresti, până la perfecțiune.

Dacă reprezinți o firmă, să știi că putem monitoriza timpul de studiu alocat de către angajați, precum și ritmul în care aceștia progresează. E spre binele tuturor. Facem asta cu ajutorul instrumentelor de raportare incluse în portal, puse la dispoziția departamentului tău de HR.

Avantaje

Plătești de 20 de ori mai puțin decât ai da pe cursurile LIVE, cu instructor.
Ai acces oricând, oricât și de oriunde la cursuri.
Transmite-mi informații adiționale despre cursurile în format e-learning (video, înregistrate)
Vizitează direct portalul dedicat cursurilor e-learning în format video

Certificările IT Learning & Dr.Excel:

În baza autorizațiilor nr. 0010047 / 2016, pentru programul “Specialist în domeniul proiectării asistate de calculator”, cod COR 251401 și 0011086 / 2017, pentru programul “Operator introducere validare și prelucrare date, cod COR 411301, emise de ANC, IT Learning acordă absolvenților acestor programe de specializare, certificate emise de Ministerul Muncii și Ministerul Educației, care atestă nivelul de pregătire și abilitățile practice dobândite la finalul instruirii, singurele documente legale în baza cărora se poate consemna în cartea de muncă calificarea aferentă, conform Catalogului Ocupațiilor din România (COR).

Mentorii IT Learning sunt doriți la Training-urile Excel și Business Intelligence de către persoanele particulare, companiile și instituțiile din întreaga Țară

Bogdan Tarla

DR. EXCEL

Bogdan Tarla este leader-ul Echipei IT Learning, singurul MVP Excel din Romania

Alina Radoi

MICROSOFT 365

NLP – Practitioner IANLP si trainer Microsoft Office

Petru Stepanov

MICROSOFT 365

Senior Trainer IT Learning, MOS Instructor, ECDL Instructor si MCT Trainer.

Valy Greavu

SHAREPOINT

Senior trainer si Leader-ul Comunitatii Microsoft Sharepoint din Romania

Aurora Mihut

MICROSOFT 365

Senior Trainer IT Learning, MOS Instructor si Microsoft Certified Trainer.

Ciprian Carbunaru

POWERPOINT

Ciprian Carbunaru este leader-ul Comunitatii Microsoft Powerpoint din Romania

Adrian Suteu

POWER BI

Adrian Suteu este leader-ul Comunitatii Microsoft Power BI din Romania

Teodor Darabaneanu

PROJECT

Teodor Darabaneanu este leader-ul Comunitatii Microsoft Project din Romania

Înscriere / Facturare /Plata /
“Money back guarantee”

Urmează livrarea cursului, iar la finalul acestuia completarea feedback-ului, conformformularului de evaluare, în baza căruia se poate invoca clauza “Money backguarantee”: “În cazul obținerii unui nivel de satisfacție mai mic de 75 %,reflectat de formularul de feedback, garantăm returnarea taxei de participaresau reluarea cursului fără nici un cost”.

Persoană fizică

Dacă sunteți persoană fizică, sau grup de maxim 5 participanți din partea unei companii, vă puteți înscrie doar în clasele noastre deschise, anunțate pe site la pagina “Calendar Cursuri Open“.

Rezervarea locului / locurilor în sala de curs Open se face telefonic (0787.692.238) sau prin e-mail la adresa , în reply urmând să primiți fișa de înscriere care trebuie completată de dvs. și retrimisă nouă împreună cu datele de facturare.

Urmează emiterea facturii, pe care o veți primi tot pe e-mail, în baza căreia urmează să efectuați plata (transfer bancar sau depunere numerar în contul IT Learning) și să ne trimiteți confirmarea aferentă.

Veți primi la rândul dvs. confirmarea noastră fermă că sunteți înscri(să) la cursul respectiv, împreună cu detaliile organizaționale (orarul cursului, coffee-break, pauza de prânz etc.).
Solicită informații

Persoană juridică

Dacă sunteți persoană juridică și doriți înscrierea unui grup de peste 5 participanți, vom formula o ofertă personalizată cu discount de volum, exclusiv pentru compania dvs., conform specificațiilor primite telefonic, prin fax (0371.602.780) sau pe e-mail la adresa .

După acceptarea ofertei (livrabile, costuri, agenda, perioada și locația organizării cursului) urmează etapa contractuală.

Odată agreată forma finală a contractului de căre cele două părți, urmează semnarea și livrarea efectivă a serviciilor convenite, a căror facturare și plată se vor face numai după primirea feedback-urilor completate de absolvenți la finalul instruirii și numai în virtutea clauzei “Money back guarantee”: ”În cazul obținerii unui nivel de satisfacție mai mic de 75 %, reflectat de formularul atașat, garantăm renunțarea la contravaloarea instruirii sau reluarea cursului cu alt trainer, fără nici un cost adițional”.
Solicită chestionar

Ne iubesc peste 700 de companii client și mai bine de 50.000 de cursanți

Lucrăm și am lucrat cu companii importante, cu pretenții pe măsură.
Dar de fapt, lucrăm cu oamenii. Și deși experitza noastră este una tehnică, ne pricepem la oameni cel puțin la fel de bine ca la suita Microsoft Office.
Companii partenere IT Learning

Recomandările IT Learning/ Dr.Excel vin, în primul rând, datorită expertizei și certificărilor trainerilor.

Contact

Ne ocupăm imediat de rezolvarea  nevoii tale de instruire.
Indiferent că reprezinți o companie / instituție sau ești o persoană particulară,  îți transmitem gratuit toate informațiile legate de Programul nostru de Training Ultra All Inclusive (Broșură, Calendarul Cursurilor Deschise, Prețuri, etc)
Ce cursuri te intereseaza?
În numele cui ne contactezi?
Reprezint o companie
doresc training pentru colegii/angajații mei
Sunt o persoană fizică
vreau training pentru mine sau pentru apropiați
În numele cui ne contactezi?
Reprezint o companie
doresc training pentru colegii/angajații mei
Sunt o persoană fizică
vreau training pentru mine sau pentru apropiați
În numele cui ne contactezi?
Reprezint o companie
doresc training pentru colegii/angajații mei
Sunt o persoană fizică
vreau training pentru mine sau pentru apropiați

Durează 21 de secunde să completezi formularul și începem imediat să ne ocupăm de rezolvarea nevoii tale de instruire.

Sau contactează-ne la:
Mulțumim pentru completarea formularului de contact. Toate informațiile tale au ajuns la noi și abia așteptăm să ne ocupăm de nevoile tale de instruire.🤗
Ceva nu a functionat. Email-ul tau nu a fost trimis!

Începem imediat să ne ocupăm de
rezolvarea nevoii tale de
instruire .

Indiferent că reprezinți o companie / instituție sau ești o persoană particulară, iți transmitem pe email toate informațiile legate de programul nostru de training (Broșură, Calendarul Cursurilor Deschise, Prețuri, etc)  

Unde îți transmitem
gratuit toate aceste informații?
Mulțumim pentru completarea formularului de contact. Toate informațiile tale au ajuns la noi și abia așteptăm să ne ocupăm de nevoile tale de instruire.🤗
Ceva nu a functionat. Email-ul tau nu a fost trimis!